Cal Figarot, espai cardioprotegit

Escrit per Castellers de Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca instal·len un desfibril·lador a la seva seu social, amb la col·laboració de Serveis Mèdics Penedès

desfibrilador

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca han estrenat aquesta setmana un desfibril·lador a la seva seu social, a Cal Figarot. La colla vilafranquina a instal·lat un DEA a la terrassa de Cal Figarot per poder actuar ràpidament en el cas que es produeixi una emergència cardiovascular a la mateixa seu o en el seu entorn. Amb aquesta instal·lació, els Castellers de Vilafranca converteixen Cal Figarot en un espai cardioprotegit. Per fer-ho, una desena de persones relacionades amb la colla i la seu social van haver de fer un curs de formació per saber fer funcionar l'aparell en qüestió.

 

Els Castellers de Vilafranca consideren que la instal·lació d'aquest desfibril·lador és un pas necessari en una colla tant important com són els Verds. Cal Figarot és un dels espais més visitats a Vilafranca i la comarca i, per tant, els Castellers de Vilafranca han assumit aquest pas com un gest de responsabilitat social. Els Castellers de Vilafranca han convertit Cal Figarot en espai cardioprotegit gràcies a la col·laboració de Serveis Mèdics Penedès.Segueix-nos a »

Castellers de Vilafranca

Contacte i Contractació »

Carrer del General Prim, 11
"Cal Figarot"

+34 681 02 73 80

info@castellersdevilafranca.cat

Patrocinadors »

  Ajuntament de Vilafranca del Penedès la xarxa logo DO penedès  smp 2   
  sia biosca 2 munne mas tinell  sabadell  
Desenvolupament web per Indesai | Disseny web per FeedbackMP
Patrocinadors i Col·laboradors |
Manteniment Informàtic Barcelona | Posicionament Web
Avís legal | 2018 Castellers de Vilafranca tots els drets reservats
x