Les sessions seran a la nau de Cal Figarot, els dijous 12 de juliol, 3 i 17 de juliol, a partir de les vuit del vespre

Els Castellers de Vilafranca organitzaran tres sessions de tastos a partir del dijous 12 de juny. És una activitat oberta a tothom qui ho desitgi, encara que no siguin socis dels Verds. L’objectiu d’aquests tasts és oferir una experiència enològica diferent. Enguany, com a novetat, es farà un tast maridat amb mermelades i un tast de tequiles i mezcals.

Cada tast estarà guiat per diferents especialistes en el món del vi i que, en la majoria dels casos, tenen alguna relació amb els Castellers de Vilafranca.

La primera sessió (12 de juny) anirà a càrrec de d’Ignasi Seguí, del celler Vinyes Singulars. Durant el tast es presentaran vins de mínima intervenció, que no ha estat sotmès a cap procés químic. Sense addició de cap mena de conservant com sulfits, ni cap altre additiu enològic, així com la no filtració ni clarificació de cap dels vins. El preu del tast serà de 10 € per a socis i de 15 € per a no socis.

El primer dijous del mes de juliol (3 de juliol) es farà el segon tast del cicle, en aquest cas de la mà del celler Apical, amb vins maridats amb melmelades i gelosies de Verol obrador ecològic. El preu del tast serà de 15 € per a socis i de 20 € per a no socis.

Finalment, el tercer tast (17 de juliol) serà de tequiles i mezcals, de la mà de l’enòleg i sommelier Carles Bargalló. El preu del tast serà de 25 € per a socis i de 30 € per a no socis.

Els tastos començaran a les 20:00 h i les inscripcions es poden fer enviant un mail a social@castellersdevilafranca.cat.